fbpx
Pratamera erbjuder nu även kostnadsfri hjälp
#

Från den 1 augusti erbjuder Pratamera psykologisk behandling helt kostnadsfritt via chatt och digitalt röstsamtal. Dessutom förändras kostnaden för videosamtal till 100 kronor.

– Det känns jättebra att vi kan erbjuda människor kostnadsfri hjälp, speciellt eftersom vi vet att behovet är så stort och att det gör så mycket nytta, säger Patrik Hast, vd och grundare av Pratamera.

Sedan Pratamera grundades under 2017 har allt fler fått upp ögonen för möjligheten att söka vård via nätet. Bara under 2019 har tusentals människor fått hjälp via företagets nätbaserade tjänster. Men för Patrik Hast har en av de största drivkrafterna med Pratamera alltid varit att kunna erbjuda hjälp utan att det ska vara en kostnadsfråga. Något man nu kommer kunna göra genom ett förändrat avtal med vårdcentralskedjan Unicare.

– Ambitionen med Pratamera har alltid varit att vi ska vara något mer än enbart en leverantör av en digital tjänst. Vi som finns bakom Pratamera drivs av att ge hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang. Vi är väldigt måna att det blir bra för de människor som är i behov av hjälp. Att vi nu kommer kunna erbjuda den hjälpen kostnadsfritt är en milstolpe i den ambitionen.

 

Pratamera.nu hittar du mer information om våra tjänster och kan enkelt boka in en tid med någon av våra legitimerade psykologer eller psykoterapeuter.

Related Posts