OM OSS

VAD VI GÖR

Pratamera Sverige AB  erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och terapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang. Vi vill kunna vara det självklara valet, både för företag och privatpersoner, när det gäller förbyggande insatser, utbildning och behandling av psykisk ohälsa. Både via e-hälsovård och på traditionellt vis.

Vår Historia

Under en helt vanlig familjediskussion i en liten by i Härjedalen våren 2016,  framkom att det fanns både en brist på psykologer och terapeuter och att dessutom avstånden till hjälpen var väldig långa. I denna stund föddes idén till Pratamera och genom att förena teknik och psykologi kunde vi hjälpa vår första patient till ett bättre mående under våren 2017. Sedan dess har vi haft tusentals besök och vi är tacksamma för att vi får möjligheten att hjälpa alla människor vi träffar må bättre. Förhoppningsvis kommer vi kunna hjälpa än flera tack vare att vi hösten 2018 blev en del av den offentliga hälso- och sjukvården genom ett samarbete med vårdcentralskedjan Unicare.

VI HJÄLPER DIG
Våra psykologer och terapeuter har lång erfarenhet av primärvård och psykiatri och när de inte arbetar på Pratamera så hjälper de människor inom den traditionella hälso- och sjukvården i Sverige.
annatest
Anna Kinnander

Anna är psykolog och har arbetat med personalstöd, arbetsförmågebedömningar och terapier. Anna har lång erfarenhet inom psykiatrin, med fokus på ätstörningar.

Patrik2
Patrik Hast

Patrik är Socionom, KBT-terapeut och idrottspsykologisk rådgivare.  Han grundade pratamera 2017 och arbetar numera som verksamhetsansvarig till största del.

Merhdad2
Mehrdad Beigi

Mehrdad är psykolog (KBT), psykoterapeut och handledare. Han har lång erfarenhet av bedömningar, utredningar och behandlingar inom psykiatrin.

Kristina
Kristina Emilsson

Kristina är grundutbildad som socialpedagog och vidareutbildad till psykoterapeut (KBT). Hon har lång erfarenhet från bl.a. barn- och ungdomspsykiatri samt primärvård, där hon arbetat med bedömningar, behandlingar men också råd och stöd vid psykisk ohälsa. Hon har också arbetat på mottagning för ätstörningsproblematik samt inom företagshälsovård.

ANnika pratamera
Annika Svens

Annika är socionom och psykoterapeut (KBT) med lång erfarenhet av att bedöma och behandla psykisk ohälsa, däribland från psykiatrin.