fbpx

Boka tid

Här kan du boka tid för samtal med psykolog, psykoterapeut eller läkare och även anmäla dig till ett terapiprogram. Röstsamtal och chatt är kostnadsfritt, videosamtal kostar 100 kr (men är kostnadsfritt för dig  som har frikort och för barn/ungdom upp till och med det året du fyller 19 år). Här har vi samlat den information vi tror att du kan behöva inför ditt samtal.

Du kan alltid få en överblick över dina besök och kontakta oss via mina sidor.

Samtal med psykolog

Här kan du boka ett första samtal eller återbesök för pågående terapi.

Återbesök - 30 minuter

Samtal med Läkare

Här kan du boka tid för att få medicinsk hjälp/bedömning samt förnya eller justera recept kopplat till din psykiska hälsa.

Obs! Innan du bokar en läkartid behöver du ha haft kontakt med en av våra psykologer/psykoterapeuter och genomgått en psykologisk bedömning. Vi tar bara emot besök som gäller psykiska besvär, inte fysiska.

Nybesök - 15 minuter
Återbesök - 10 minuter
Receptförnyelse

DROP-IN

När det finns lediga tider erbjuder vi möjlighet för drop-in bokning för ett första samtal om du inte vill/kan vänta på en ordinarie tid.

Om det inte finns lediga drop-in tider betyder det att det finns gott om tillgängliga tider i vår ordinarie bokning. Boka in ditt nybesök här.

Boka tid - 20 minuter

IKBT (Terapiprogram)

Här bokar du ett första screeningsamtal(15 minuter) om du vill gå ett terapiprogram med stöd av psykolog. Du bokar också uppföljning av en pågående behandling via IKBT.

Boka tid - 15 minuter

Uppföljningssamtal

Här kan du som har en pågående samtalskontakt boka tid (15 minuter) enligt överenskommelse med din behandlare.

Boka tid - 15 minuter