fbpx

Boka tid

Här kan du boka tid för samtal med legitimerad psykolog eller psykoterapeut, boka en drop in-tid eller ett första screeningsamtal inför att du påbörjar ett iKBT-program. Här har vi samlat den information vi tror att du kan behöva inför ditt samtal.

Chatt-, röst- och videokontakter med psykolog och läkare medför en patientavgift på 100kr. Vårdkontakter med psykoterapeut, kurator eller annan behandlingspersonal är kostnadsfria. Frikort gäller. Under Vanliga frågor kan du läsa mer om patientavgiften och frikort.

För barn och ungdomar (fram till 1:a januari det år man fyller 20) och för äldre över 85 år är alla vårdkontakter kostnadsfria. På Mina sidor kan du alltid ha en överblick över dina vårdkontakter hos oss, och även kontakta oss vid behov.

Boka tid med psykolog eller psykoterapeut

Här kan du boka ett första samtal eller återbesök för pågående terapi.

Återbesök - 30 minuter

Boka tid för barn och unga samt föräldrarstöd

Här kan du boka ett första samtal eller återbesök med psykolog eller psykoterapeut som är specialiserad på barn- och ungdomspsykologi.

Barn och ungdom under 16 år - 30 minuter
Ungdom över 16 år - 30 minuter
Föräldrastöd - 30 minuter
Återbesök - 30 minuter

DROP-IN

När det finns lediga tider erbjuder vi möjlighet för drop-in bokning för ett första samtal om du inte vill/kan vänta på en ordinarie tid.

Om det inte finns lediga drop-in tider betyder det att det finns gott om tillgängliga tider i vår ordinarie bokning. Boka in ditt nybesök här.

Boka tid - 20 minuter

IKBT (Terapiprogram)

Här bokar du ett första screeningsamtal(15 minuter) om du vill gå ett terapiprogram med stöd av psykolog. Du bokar också uppföljning av en pågående behandling via IKBT.

Boka tid - 15 minuter