Webbinar - "Normalt deppig" eller dags att söka hjälp?
#


”Normalt deppig” eller dags att söka hjälp?

Ett kostnadsfritt webbinarium om nedstämdhet och depression!

Den 25/1 kl. 19.00-20.00 är du välkommen till vårt webbinarium om nedstämdhet och depression – något som över en tredjedel av befolkningen i vårt land någon gång i livet drabbas av. ”Normalt deppig eller dags att söka hjälp?” är årets första föreläsning online där våra psykologer och psykoterapeuter delar med sig av kunskap kring olika teman inom psykisk ohälsa, ger råd om konkreta strategier man kan använda sig av för att må bättre och även svarar på deltagarnas frågor.

”Normalt deppig” eller dags att söka hjälp? leds av vår legitimerade psykolog Camilla Gunnarsson, som bl. a kommer att prata om:

  • Skillnaden mellan ”normal deppighet” och diagnosen depression
  • Vem som drabbas och vanliga orsaker till att man blir nedstämd eller deprimerad
  • Varningssignaler och depressionens onda cirklar
  • Hur våra beteenden påverkar vårt mående på kort och lång sikt, tankefällor och acceptans
  • Tre saker du kan göra redan idag
  • Vad du som är anhörig kan göra
  • Vilken hjälp som finns att få

Du kan i vår livechatt ställa frågor som Camilla sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas av vår psykolog Kristina Ahlman, som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.  Kom ihåg att värna om din integritet. Det namn du anger i samband med anmälan är även synligt när du skriver i chatten.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap kring psykisk ohälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Om du upplever några tekniska svårigheter så kan du kontakta oss på grupp@pratamera.nu så hjälper vi dig.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Camilla Gunnarsson

Camilla Gunnarsson
Leg. psykolog 

Mer läsning:
Aktuella gruppstarter:

Related Posts

Leave a comment