Webbinar - Om ätstörningar och självmedkänsla

Bild med text - Föreläsning om ätstörningar och självmedkänsla 2 juni 2023 kl. 12
PrataMera
2023-05-22
 

Ett kostnadsfritt webbinarium från Pratamera
Fredag den 2/6 kl. 12.00-13.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk (o)hälsa – som denna gång handlar om ätstörningar och självmedkänsla. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykolog Anna Kinnander och vår legitimerade psykoterapeut Marie Louise Endre. Med sig har de även Anna Ehn, journalist, författare och en av ledarna till “Ätstörningspodden”. Tillsammans kommer de bland annat prata om:

  • Vad är ätstörningar - egentligen?
  • Myter och sanningar om ätstörningar
  • Hur man kan hantera exempelvis obehag och ångest med självmedkänsla
  • Strategier för att må bättre
  • Råd till dig som anhörig
  • Vilken hjälp som finns att få?

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Anna och Marie Louise sedan svarar på i slutet av föreläsningen. När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Du är anonym i chatten men tänk ändå på din integritet när du delar med dig av tankar eller egna erfarenheter. Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund. Välkommen med din anmälan!

Mer läsning

Webbinar - Är det bara jag?

Är det bara jag? Tisdag den 10 oktober kl. 12-13 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykolog Anna Kinnander och vår legitimerade psykolog Paul George Johansson. Med sig har de även gästen Alexander Rozental som är legitimerad psykolog, forskare och författare.

Läs mer
PrataMeraPodden - Ta min hand, nu blir det åka av

Nytt avsnitt PrataMeraPodden – Gäst Gisela Ståle, Brodera ut texten
”Allt är perfeckt”, ”Jag kan tyvärr inte medverka idag pga vill inte”, ”Men vem ska DÅ bry sig om allt?”
Många är vi som känner igen broderierna som dyker upp i våra sociala medier-flöden. Små korta texter som träffsäkert sätter ord på känslor som väcker en stor igenkänning hos dem som läser dem. Avsändaren? Instagram-kontot ”Brodera ut texten”.

Läs mer
Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.

Läs mer
1 2 3 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram