PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.
Att känna oro och ångest är helt normalt, det är till för att hjälpa oss. Men all oro är inte funktionell, den kan även få oss att fastna i oros-tankar och grubblande. Och svår ångest kan begränsa och hindra oss från att leva det liv som vi egentligen vill leva.
Måndag den 13/3 kl. 11.00-12.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om oro och ångest. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Mattias Norlin som bland annat kommer att prata om:
Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Mattias sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas även av vår legitimerade psykolog Karin Jarenfors som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.
När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Du är anonym i chatten men tänk ändå på din integritet när du delar med dig av tankar eller egna erfarenheter.
Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand.
Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.
PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.
Välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om känslor. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Kristina Nygaard som bland annat kommer att prata om hur vi kan förstå och ta bättre hand om våra känslor samt hur kan vi ta reda på om våra känslor är en resurs eller ett hinder. Du kommer även få råd om strategier för att må bättre, hur du som anhörig kan stötta och vilken hjälp som finns att få.
Många är vi som när vi egentligen behöver göra något som känns jobbigt, tungt eller rent av tråkigt, istället kommit på andra saker som behöver fixas innan vi kan ta tag i det där svåra. Helt plötsligt känns det otroligt angeläget att ta tag i den där tvätthögen, disken eller rent av sortera strumplådan. För hur kan vi fokusera på det som är så viktigt när det är oordning i strumplådan?