Webbinar - Hur blir jag vän med mina känslor?

Hur blir jag vän med mina känslor? Föreläsning 13 sept 2023
PrataMera
2023-09-08
 

Ett kostnadsfritt webbinarium från PrataMera

Våra känslor är en viktig del för att vi ska fungera som människor. De finns där för att ge oss information och berättar om vi behöver agera på något i olika situationer. Men det här med känslor är inte alltid så enkelt, ibland är det svårt att veta vad som faktiskt är en sanning och vad som är en signal. Hur kan vi betrakta våra känslor som en resurs? Och hur kan vi veta om våra känslor istället för att hjälpa oss, blir ett hinder för att leva ett bra liv?  

Onsdag den 13/9 kl. 11.00-12.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om känslor. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Kristina Nygaard som bland annat kommer att prata om:   

  • Är mina känslor en resurs eller ett hinder? 
  • Hur kan vi förstå våra känslor bättre? 
  • Hur kan vi bättre ta hand om våra känslor? 
  • Fem steg till ett bättre mående 
  • Råd till anhöriga  
  • Vilken hjälp finns att få?

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Kristina sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas även av vår leg. psykoterapeut Annika Morin som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. En dag innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Du är anonym i chatten men tänk ändå på din integritet när du delar med dig av tankar eller egna erfarenheter.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Mer läsning

Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.

Läs mer
PrataMeraPodden - Jag ska bara organisera skafferiet först

Många är vi som när vi egentligen behöver göra något som känns jobbigt, tungt eller rent av tråkigt, istället kommit på andra saker som behöver fixas innan vi kan ta tag i det där svåra. Helt plötsligt känns det otroligt angeläget att ta tag i den där tvätthögen, disken eller rent av sortera strumplådan. För hur kan vi fokusera på det som är så viktigt när det är oordning i strumplådan?

Läs mer
Välkommen till PrataMera, Anna Sonrei   

Vi blir fler som kan hjälpa och vi hälsar Anna Sonrei varmt välkommen till PrataMera. Anna är legitimerad psykoterapeut med erfarenhet av att bedöma och behandla merparten av tillstånd inom psykisk ohälsa så som stress, ångest och utmattning, trauma, anknytningsstörningar och emotionell instabilitet.

Läs mer
1 2 3 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram