Webbinar - Hur blir jag vän med mina känslor?

Hur blir jag vän med mina känslor? Föreläsning 13 sept 2023
PrataMera
2023-09-08
 

Ett kostnadsfritt webbinarium från PrataMera

Våra känslor är en viktig del för att vi ska fungera som människor. De finns där för att ge oss information och berättar om vi behöver agera på något i olika situationer. Men det här med känslor är inte alltid så enkelt, ibland är det svårt att veta vad som faktiskt är en sanning och vad som är en signal. Hur kan vi betrakta våra känslor som en resurs? Och hur kan vi veta om våra känslor istället för att hjälpa oss, blir ett hinder för att leva ett bra liv?  

Onsdag den 13/9 kl. 11.00-12.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om känslor. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Kristina Nygaard som bland annat kommer att prata om:   

  • Är mina känslor en resurs eller ett hinder? 
  • Hur kan vi förstå våra känslor bättre? 
  • Hur kan vi bättre ta hand om våra känslor? 
  • Fem steg till ett bättre mående 
  • Råd till anhöriga  
  • Vilken hjälp finns att få?

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Kristina sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas även av vår leg. psykoterapeut Annika Morin som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. En dag innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Du är anonym i chatten men tänk ändå på din integritet när du delar med dig av tankar eller egna erfarenheter.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Mer läsning

Vill du delta i en studie om hälsa och känslomässig belastning i arbetet?

Vill du delta i ett forskningsprojekt som undersöker vilken betydelse känslomässig belastning har för medarbetares hälsa? Högskolan i Gävle söker nu deltagare till en enkätstudie till forskningsprojektet ”Hälsa och känslomässig belastning i arbetet”.

Läs mer
Öppettider nationaldagen

PrataMera håller stängt torsdag den 6/6 men har öppet igen som vanligt fredag den 7/6.

Läs mer
Internationella dagen mot ätstörningar

Den 2 juni är det internationella dagen mot ätstörningar. Dagen är instiftad för att skapa medvetenhet och öka kunskapen om ätstörningar runt om i världen. Ätstörningar är för många drabbade förknippat med starka känslor av utanförskap och skam vilket gör att det kan ta lång tid innan man söker hjälp. Det är viktigt att komma ihåg att det går att bli helt frisk och fri från en ätstörning

Läs mer
1 2 3 22

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram