Vill du delta i en studie om hälsa och känslomässig belastning i arbetet?

Vill du delta i en studie om hälsa och känslomässig belastning i arbetet?
PrataMera
2024-06-10

Vill du delta i ett forskningsprojekt som undersöker vilken betydelse känslomässig belastning har för medarbetares hälsa? Högskolan i Gävle söker nu deltagare till en enkätstudie till forskningsprojektet ”Hälsa och känslomässig belastning i arbetet”.

Känslomässiga påfrestningar är något som förekommer inom många yrkeskategorier men framför allt vid yrken där man har kontakt med människor som exempelvis inom vård och omsorg eller inom service och handel. Högskolan i Gävle genomför just nu ett forskningsprojekt där de vill undersöka vilken betydelse känslomässig belastning har för medarbetares hälsa.

Forskningsprojektet genomförs vid Högskolan i Gävle och de söker personer som fyllt 18 år och som arbetar minst 40 procent inom vård, omsorg, service eller handel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär kontakt med patienter, vårdtagare, brukare, klienter, kunder eller gäster.

Enkäten tar ca 15 minuter att fylla i och innehåller frågor kring din hälsa och känslomässig belastning i ditt arbete.

Läs mer om studien och svara på enkäten här: Enkätstudie - Hälsa och känslomässig belastning i arbetet

Enkäten ska besvaras senast 2024-06-30

Mer läsning

Öppettider nationaldagen

PrataMera håller stängt torsdag den 6/6 men har öppet igen som vanligt fredag den 7/6.

Läs mer
Internationella dagen mot ätstörningar

Den 2 juni är det internationella dagen mot ätstörningar. Dagen är instiftad för att skapa medvetenhet och öka kunskapen om ätstörningar runt om i världen. Ätstörningar är för många drabbade förknippat med starka känslor av utanförskap och skam vilket gör att det kan ta lång tid innan man söker hjälp. Det är viktigt att komma ihåg att det går att bli helt frisk och fri från en ätstörning

Läs mer
Webbinar - Om att sätta rimliga förväntningar inför sommaren

Välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om stress och självmedkänsla. Föreläsningen leds av våra legitimerade psykoterapeuter Kajsa Oehm och Marie Louise Endre, som bland annat kommer att samtala om hur kan vi stressa ner inför semestern och hur kan vi sätta rimliga förväntningar på sommaren, utmaningar och vikten med återhämtning inför och under sommarledighet samt hur vi kan hantera utmaningarna som det kan innebära.

Läs mer
1 2 3 22

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram