Välkommen till PrataMera, Amelie Nise Ullenius

Välkommen Amelie Nise Ullenius
PrataMera
2023-10-02

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Amelie Nise Ullenius varmt välkommen till oss. Amelie är leg. psykoterapeut med erfarenhet av att bedöma och behandla merparten av tillstånd inom psykisk ohälsa så som ångest, nedstämdhet, relationssvårigheter, låg självkänsla, höga prestationskrav och stress. Hon har tidigare arbetat privatpraktiserande och inom psykosomatisk vård. Amelie utgår från KBT (kognitiv beteendeterapi), iKBT (internetbaserad kognitiv beteendeterapi) och CFT (compassionfokuserad terapi) och AFT (Affektfokuserad psykodynamisk terapi).

Amelie tar emot samtal på svenska.

 

Boka tid med Amelie

PrataMera är en del av den offentliga hälso- och sjukvården i Sverige. Vårdkontakter med psykolog och läkare medför en patientavgift på 100 kr. Vårdkontakter med psykoterapeut, kurator och annan behandlingspersonal är kostnadsfria. Fram till 1:a januari det år man fyller 20 och för äldre över 85 år är alla vårdkontakter kostnadsfria. Frikort gäller.

Mer läsning

Vill du delta i en studie om hälsa och känslomässig belastning i arbetet?

Vill du delta i ett forskningsprojekt som undersöker vilken betydelse känslomässig belastning har för medarbetares hälsa? Högskolan i Gävle söker nu deltagare till en enkätstudie till forskningsprojektet ”Hälsa och känslomässig belastning i arbetet”.

Läs mer
Öppettider nationaldagen

PrataMera håller stängt torsdag den 6/6 men har öppet igen som vanligt fredag den 7/6.

Läs mer
Internationella dagen mot ätstörningar

Den 2 juni är det internationella dagen mot ätstörningar. Dagen är instiftad för att skapa medvetenhet och öka kunskapen om ätstörningar runt om i världen. Ätstörningar är för många drabbade förknippat med starka känslor av utanförskap och skam vilket gör att det kan ta lång tid innan man söker hjälp. Det är viktigt att komma ihåg att det går att bli helt frisk och fri från en ätstörning

Läs mer
1 2 3 22

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram