Välkommen till PrataMera, Amelie Nise Ullenius

Välkommen Amelie Nise Ullenius
PrataMera
2023-10-02

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Amelie Nise Ullenius varmt välkommen till oss. Amelie är leg. psykoterapeut med erfarenhet av att bedöma och behandla merparten av tillstånd inom psykisk ohälsa så som ångest, nedstämdhet, relationssvårigheter, låg självkänsla, höga prestationskrav och stress. Hon har tidigare arbetat privatpraktiserande och inom psykosomatisk vård. Amelie utgår från KBT (kognitiv beteendeterapi), iKBT (internetbaserad kognitiv beteendeterapi) och CFT (compassionfokuserad terapi) och AFT (Affektfokuserad psykodynamisk terapi).

Amelie tar emot samtal på svenska.

 

Boka tid med Amelie

PrataMera är en del av den offentliga hälso- och sjukvården i Sverige. Vårdkontakter med psykolog och läkare medför en patientavgift på 100 kr. Vårdkontakter med psykoterapeut, kurator och annan behandlingspersonal är kostnadsfria. Fram till 1:a januari det år man fyller 20 och för äldre över 85 år är alla vårdkontakter kostnadsfria. Frikort gäller.

Mer läsning

Webbinar - Om stress & utmattning och vikten av återhämtning

Många av oss vet att en lagom dos stress är bra, den kan hjälpa oss att exempelvis prestera bättre, vi kan få extra energi och bli mer uppmärksamma. Det är när stressen blir långvarig över tid och möjligheterna och tillfällena för återhämtning och vila blir kortare och färre som den blir ohälsosam och påverkar vårt mående negativt. Hur kan vi tänka kring stress och återhämtning? Och hur gör man för att stanna upp och återhämta sig innan det tar tvärstopp?

Läs mer
PrataMerapodden - Mission impossible?

Anna Kinnander möter Mattias Myrälf, leg. psykolog som arbetar i och utvecklar svensk primärvård. Tillsammans samtalar de om hur vården för psykisk ohälsa kan se ut i framtiden, vilka utmaningar som finns och hur vi med hjälp av nya synsätt kan hitta andra vägar för att korta vårdköer och kunna erbjuda de som är i behov av hjälp rätt vård snabbare och enklare.

Läs mer
Webbinar - Om tvångstankar och tvångsbeteenden

Onsdag den 15 november kl. 12-13 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa, denna gång med tema tvångstankar och tvångsbeteenden. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykolog Paul George Johansson

Läs mer
1 2 3 8

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram