PrataMeraPodden - The greatest teacher failure is

PrataMeraPodden. Bild visar en stol samt en mikrofon
PrataMera
2023-07-13

Hur är vårt förhållande till framgång och misslyckanden? Varför är vi så rädda för att misslyckas eller är så snabba på att ta avstånd från någon som samhället menar har misslyckats? Och vad innebär det egentligen när vi pratar om misslyckanden?

Då är det äntligen dags för ett nytt avsnitt av PrataMeraPodden, podden där du som lyssnar får ta del av vänliga, sårbara och modiga samtal tillsammans med gäster som berör olika aspekter och ämnen av psykisk ohälsa.

I detta avsnitt träffar Anna Kinnander Samuel West som är legitimerad psykolog, doktor i organisationspsykologi och grundare av ”Museum of Failure”. Tillsammans pratar de om varför misslyckanden är en nödvändig del för utveckling och förändring, om psykologisk trygghet och tillåtande och trygga arbetsmiljöer för att främja kreativitet, att vara modig för att vara sårbar och att man kanske bör äta en marshmallow när det finns möjlighet istället för att vänta på några fler om en stund.

Välkommen att lyssna.

 

Här kan du lyssna på podden

Mer läsning

Webbinar - Är det bara jag?

Är det bara jag? Tisdag den 10 oktober kl. 12-13 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykolog Anna Kinnander och vår legitimerade psykolog Paul George Johansson. Med sig har de även gästen Alexander Rozental som är legitimerad psykolog, forskare och författare.

Läs mer
PrataMeraPodden - Ta min hand, nu blir det åka av

Nytt avsnitt PrataMeraPodden – Gäst Gisela Ståle, Brodera ut texten
”Allt är perfeckt”, ”Jag kan tyvärr inte medverka idag pga vill inte”, ”Men vem ska DÅ bry sig om allt?”
Många är vi som känner igen broderierna som dyker upp i våra sociala medier-flöden. Små korta texter som träffsäkert sätter ord på känslor som väcker en stor igenkänning hos dem som läser dem. Avsändaren? Instagram-kontot ”Brodera ut texten”.

Läs mer
Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.

Läs mer
1 2 3 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram