PrataMera i ny skepnad 

Pratamera i ny skepnad.
PrataMera
2023-06-05

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra plattformar för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt i din kontakt med oss. Som ett led i detta lanserar vi nu en ny varumärkesprofil och hemsida.  

Inom kort kommer du mötas av ett helt nytt utseende gällande både färg, form och vår logotype. Vår logotype byter färg och vi lyfter ut namnet från pratbubblan och placerar den bredvid istället. Vår nya profil får en modern, varm identitet med jordnära och varma toner.  

Även om utseendet blir nytt så är det fortfarande samma PrataMera som du möter. Adressen till oss är densamma, pratamera.nu och våra behandlare finns alltid nära att hjälpa dig framåt på din väg mot ett bättre mående.  

Vi hoppas att du kommer att tycka om vår nya kostym lika mycket som vi. 

Mer läsning

Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.

Läs mer
Webbinar - Hur blir jag vän med mina känslor?

Välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om känslor. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Kristina Nygaard som bland annat kommer att prata om hur vi kan förstå och ta bättre hand om våra känslor samt hur kan vi ta reda på om våra känslor är en resurs eller ett hinder. Du kommer även få råd om strategier för att må bättre, hur du som anhörig kan stötta och vilken hjälp som finns att få.

Läs mer
PrataMeraPodden - Jag ska bara organisera skafferiet först

Många är vi som när vi egentligen behöver göra något som känns jobbigt, tungt eller rent av tråkigt, istället kommit på andra saker som behöver fixas innan vi kan ta tag i det där svåra. Helt plötsligt känns det otroligt angeläget att ta tag i den där tvätthögen, disken eller rent av sortera strumplådan. För hur kan vi fokusera på det som är så viktigt när det är oordning i strumplådan?

Läs mer
1 2 3 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram