PrataMera i ny skepnad 

Pratamera i ny skepnad.
PrataMera
2023-06-05

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra plattformar för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt i din kontakt med oss. Som ett led i detta lanserar vi nu en ny varumärkesprofil och hemsida.  

Inom kort kommer du mötas av ett helt nytt utseende gällande både färg, form och vår logotype. Vår logotype byter färg och vi lyfter ut namnet från pratbubblan och placerar den bredvid istället. Vår nya profil får en modern, varm identitet med jordnära och varma toner.  

Även om utseendet blir nytt så är det fortfarande samma PrataMera som du möter. Adressen till oss är densamma, pratamera.nu och våra behandlare finns alltid nära att hjälpa dig framåt på din väg mot ett bättre mående.  

Vi hoppas att du kommer att tycka om vår nya kostym lika mycket som vi. 

Mer läsning

Suicide Zeros kommunbarometer 2024 – Rekordmånga kommuner satsar förebyggande

För tredje året i rad släpper Suicide Zero sin undersökning hur Sveriges kommuners självmordsförebyggande arbete ser ut. I år har antalet kommuner som kan anses ha goda insatser mot självmord ökat kraftigt: Från 10 kommuner 2022, till 75 kommuner 2024.

Läs mer
PrataMeraPodden - Säsong 2

Varför har vår vikt i relation till vår hälsa blivit ett så infekterat och svårt ämne att prata om? Varför är det fortfarande så mycket fördomar kvar kopplade till vikt och hälsa och hur kommer det sig att vi fortfarande i 2024 ägnar oss åt body shaming? Är det här vårt sista tabu? Det är premiär för säsong 2 av PrataMeraPodden, och i första avsnittet träffa Anna Kinnander Erik Hemmingsson – forskare, författare, föreläsare och högskolelektor på Gymnastik och Idrottshögskolan.

Läs mer
Lägg mindre tid på sociala medier för förbättrad psykisk hälsa

En ny studie från Lunds universitet visar att både den psykiska hälsan och den egna självkänslan kan förbättras genom att lägga mindre tid på sociala medier.

Läs mer
1 2 3 16

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram