PrataMera i ny skepnad 

Pratamera i ny skepnad.
PrataMera
2023-06-05

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra plattformar för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt i din kontakt med oss. Som ett led i detta lanserar vi nu en ny varumärkesprofil och hemsida.  

Inom kort kommer du mötas av ett helt nytt utseende gällande både färg, form och vår logotype. Vår logotype byter färg och vi lyfter ut namnet från pratbubblan och placerar den bredvid istället. Vår nya profil får en modern, varm identitet med jordnära och varma toner.  

Även om utseendet blir nytt så är det fortfarande samma PrataMera som du möter. Adressen till oss är densamma, pratamera.nu och våra behandlare finns alltid nära att hjälpa dig framåt på din väg mot ett bättre mående.  

Vi hoppas att du kommer att tycka om vår nya kostym lika mycket som vi. 

Mer läsning

Många saknar en nära vän

Ny statistik från Statistikmyndigheten SCB visar att hundratusentals personer i Sverige saknar en nära vän. Sifforna visar även tydliga skillnader mellan kvinnor och män. Drygt 9 procent av männen och 6 procent av kvinnorna svarade att de inte har en nära vän.

Läs mer
PrataMeraPodden avsnitt 4 - om tvärsäkerhet och osäkerhet i skolan och livet

I det här avsnittet bjuder Anna Kinnander in forskaren och professon Sara Irisdotter Aldenmyr till ett samtal som bottnar i hur vi istället för att tolka otillräcklighet som något negativt, se det som en styrka och en möjlighet till att vidga vår värld.

Läs mer
Webbinar - Om oro och generaliserat ångestsyndrom, GAD

Att känna oro och ångest är helt normalt. Men all oro är inte funktionell, den kan även få oss att fastna i orostankar och grubblande som kan begränsa och hindra oss från att leva det liv som vi egentligen vill leva.

Läs mer
1 2 3 19

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram