Ändringar i PrataMeras användarvillkor

PrataMera
PrataMera
2022-07-07

Från och med 1 september 2022 ändrar PrataMera sin samtalstid för individuella samtal. Den nya samtalstiden blir 25 minuter (tidigare 30 minuter) och gäller för samtliga samtalsalternativ, chatt-, röst och videosamtal.

Den nya tiden gäller för:

  • Nybesök och återbesök individuella samtal
  • Nybesök och återbesök föräldrastöd
  • Nybesök iKBT (Terapiprogram)

Om du har en pågående behandling i övergångsperioden kommer du automatisk gå över till den nya samtalstiden på 25 minuter från den 1 september. Du behöver inte göra något utan det är något som justeras automatisk av PrataMera.

Mer information om PrataMera och behandling online hittar du under Vanliga frågor.

Mer läsning

Vill du delta i en studie om hälsa och känslomässig belastning i arbetet?

Vill du delta i ett forskningsprojekt som undersöker vilken betydelse känslomässig belastning har för medarbetares hälsa? Högskolan i Gävle söker nu deltagare till en enkätstudie till forskningsprojektet ”Hälsa och känslomässig belastning i arbetet”.

Läs mer
Öppettider nationaldagen

PrataMera håller stängt torsdag den 6/6 men har öppet igen som vanligt fredag den 7/6.

Läs mer
Internationella dagen mot ätstörningar

Den 2 juni är det internationella dagen mot ätstörningar. Dagen är instiftad för att skapa medvetenhet och öka kunskapen om ätstörningar runt om i världen. Ätstörningar är för många drabbade förknippat med starka känslor av utanförskap och skam vilket gör att det kan ta lång tid innan man söker hjälp. Det är viktigt att komma ihåg att det går att bli helt frisk och fri från en ätstörning

Läs mer
1 2 3 22

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram