Ändringar i PrataMeras användarvillkor

PrataMera
PrataMera
2022-07-07

Från och med 1 september 2022 ändrar PrataMera sin samtalstid för individuella samtal. Den nya samtalstiden blir 25 minuter (tidigare 30 minuter) och gäller för samtliga samtalsalternativ, chatt-, röst och videosamtal.

Den nya tiden gäller för:

  • Nybesök och återbesök individuella samtal
  • Nybesök och återbesök föräldrastöd
  • Nybesök iKBT (Terapiprogram)

Om du har en pågående behandling i övergångsperioden kommer du automatisk gå över till den nya samtalstiden på 25 minuter från den 1 september. Du behöver inte göra något utan det är något som justeras automatisk av PrataMera.

Mer information om PrataMera och behandling online hittar du under Vanliga frågor.

Mer läsning

Suicide Zeros kommunbarometer 2024 – Rekordmånga kommuner satsar förebyggande

För tredje året i rad släpper Suicide Zero sin undersökning hur Sveriges kommuners självmordsförebyggande arbete ser ut. I år har antalet kommuner som kan anses ha goda insatser mot självmord ökat kraftigt: Från 10 kommuner 2022, till 75 kommuner 2024.

Läs mer
PrataMeraPodden - Säsong 2

Varför har vår vikt i relation till vår hälsa blivit ett så infekterat och svårt ämne att prata om? Varför är det fortfarande så mycket fördomar kvar kopplade till vikt och hälsa och hur kommer det sig att vi fortfarande i 2024 ägnar oss åt body shaming? Är det här vårt sista tabu? Det är premiär för säsong 2 av PrataMeraPodden, och i första avsnittet träffa Anna Kinnander Erik Hemmingsson – forskare, författare, föreläsare och högskolelektor på Gymnastik och Idrottshögskolan.

Läs mer
Lägg mindre tid på sociala medier för förbättrad psykisk hälsa

En ny studie från Lunds universitet visar att både den psykiska hälsan och den egna självkänslan kan förbättras genom att lägga mindre tid på sociala medier.

Läs mer
1 2 3 16

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram