"Varför är jag nedstämd när jag borde vara glad?"
#

Välkommen till

”Varför är jag nedstämd när jag borde vara glad”

Ett kostnadsfritt webbinarium om nedstämdhet & depression

Tisdagen den 25/5 kl. 19.00-20.00 är du välkommen att delta i den tredje av en serie föreläsningar om olika aspekter av psykisk (o)hälsa från oss på Pratamera. Denna gång är det vår psykolog Camilla Gunnarsson som håller i webbinariet och hon kommer bl.a. att prata om:

  • Vad nedstämdhet och depression är och vilka varningssignaler man kan hålla koll på för att veta om/när det är dags att söka hjälp
  • Varför och i vilka livssituationer man kan drabbas av depression
  • Depressionens ”onda cirklar” och hur man kan bryta dem
  • Konkreta råd för vad du själv kan göra för att må bättre, både på kortare och längre sikt
  • Vad du som anhörig kan göra för att hjälpa någon närstående som är nedstämd eller deprimerad

I slutet av webbinariet kommer Camilla svara på frågor som du som deltagare kan ställa i vår chatt under föreläsningens gång. Chatten bemannas av vår psykolog Kristina Ahlman, som kommer kunna svara på frågor även under det att webbinariet pågår.

Du kommer att få dels ett bekräftelsemail på din anmälan, dels ett påminnelsemail med länk som leder till webbinariet två dagar innan föreläsningen samt ett mail samma dag som det går av stapeln.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse för psykisk ohälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Du kan följa webbinariet på din smartphone, surfplatta eller dator. Om du upplever några tekniska svårigheter så kan du kontakta oss på grupp@pratamera.nu så hjälper vi dig.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Camilla Gunnarsson

Camilla Gunnarsson
Leg. psykolog 

Mer läsning:

Related Posts

Leave a comment