Mer läsning

PrataMeraPodden - Peace in our time

Anna Kinnander träffar Erik Hemmingsson – forskare, författare, föreläsare och högskolelektor på Gymnastik och Idrottshögskolan. Tillsammans försöker de reda ut vårt trassliga förhållande till kropp, vikt och självvärde, samtalar om vad vi hittills vet om vad som påverkar vår vikt och de förödande effekter aldrig så välmenande kommentarer kan få.
Här kan du lyssna på avsnittets önske- och inspirationsmusik:
Requiem: Liber Scriptus, Guiseppe Verdi
Gimme hope Jo'anna, Eddy Grant

Läs mer
PrataMeraPodden - avsnitt 11

Hur vi kan ta oss an det nya året med hjälp av våra värderingar och inre kompass, våra succéer såväl som våra misslyckanden för att utvecklas, lära nytt och komma framåt? Hur kan självmedkänsla hjälpa oss att sätta en lite mjukare ton på kommande nyårslöften? Följ med när Anna summerar sitt 2023 och PrataMeraPoddens första säsong. Och allt så klart till tonerna av lite hälsofrämjande heavy metal. Här kan du lyssna på avsnittets önske- och inspirationsmusik:
For Whom The Bell Tolls, Metallica
Auld Lang Syne, The Cast

Läs mer
PrataMeraPodden - avsnitt 10

Anna Kinnander träffar Maria Farm, psykolog och psykoterapeut, författare och föreläsare. Tillsammans samtalar de om den ojämställda stressen och varför samhällsstrukturer och normer spelar roll i individuell terapi. Vidare pratar de även om hur svaret ”jag vet inte” kan vara en viktig ledtråd för att hitta tillbaka vad som är viktigt för en person, varför vi upprepar gammeldagsa mönster i våra moderna relationer och hur kan vi göra annorlunda för ett mer jämställt förhållande.Här kan du lyssna på avsnittets önske- och inspirationsmusik:
Ray of light, Madonna
Respect, Aretha Franklin

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram