Mer läsning

PrataMeraPodden - Avsnitt 5

PrataMeraPodden - Avsnitt 5. I det här avsnittet får du hjälp med att göra ett modigt möte med dig själv och ställa dig frågan ”vart är jag på väg?”. Anna förklarar och guidar dig hur du kan fundera och arbeta med vad som är viktigt för dig för att du ska må bra samt ger dig nycklar att använda så att du kan reflektera kring hur din värderade riktning ser ut och hur den kan hjälpa dig på din väg framåt.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Slip slidin away , Paul Simon
Don’t stop me now, Queen

Läs mer
PrataMeraPodden - Avsnitt 4

PrataMeraPodden - Avsnitt 4. Anna Kinnander och gästen Katarina Svensson Flood, barnmorska på Ungdomsmottagningen samtalar om hur vi pratar med våra barn och ungdomar om våra kroppar, samtycke och sex. Om rätten att säga både ja och nej till sex, vilka kunskaper och okunskaper fortsätter vi att föra vidare till ungdomarna när det gäller sex och våra kroppar, fördomar om skillnad på upplevelse av sex mellan killar och tjejer och stereotyper både historiskt och i nutid. Katarina Svensson Flood är aktiv på sociala medier med kontot ”Sexet och reproduktionen” där hon lyfter frågor om kroppar, sex & samtyckte med fokus på barn och ungas perspektiv.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Unstoppable, Sia
The kids are alright, The Who

Läs mer
PrataMeraPodden - Avsnitt 3

PrataMeraPodden - Avsnitt 3. Hur är vårt förhållande till framgång och misslyckanden? Varför är vi så rädda för att misslyckas eller är så snabba på att ta avstånd från någon som samhället menar har misslyckats? Och vad innebär det egentligen när vi pratar om misslyckanden? Anna Kinnander träffar Samuel West, leg. psykolog, doktor i organisationspsykologi och grundare av ”Museum of Failure”. Om varför misslyckanden är en nödvändig del för utveckling och förändring, att vara modig för att vara sårbar och att man kanske bör äta en marshmallow när det finns möjlighet istället för att vänta på några fler om en stund.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Sounds like a melody, Alphaville
Failure, Annika Norlin

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram