Mer läsning

PrataMeraPodden - Avsnitt 7

PrataMeraPodden - Avsnitt 7. Anna Kinnander kopplar upp sig på Teams och träffar Gisela Ståle, grundare till Instagram-kontot Brodera ut texten. Det blir ett öppenhjärtigt samtal om att hitta vägen ut och fram efter återkommande utmattningar och långtidssjukskrivningar, acceptans för att stå tillbaka och välja bort för att läka, att tillåta sig själv att må bra även fast man mår dåligt, hur humor kan hjälpa till att bryta en negativ spiral och så ett nytt begrepp - komalåt.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Adios amigos, Marit Bergman och Cecilia Nordlund
Missionary Man, Eurythmics

Läs mer
PrataMeraPodden - Avsnitt 6

PrataMeraPodden - Avsnitt 6. Varför fortsätter en del människor alltid att göra saker i sista stund, trots de negativa problem som det kan medföra? Hur kan vi förstå funktionen av uppenbart ohjälpsamma beteenden? Kan prokrastinering påverka vårt psykiska mående och vad kan man göra för att bryta sitt beteende och göra på ett annat sätt? I det här poddavsnittet samtalar Anna Kinnander tillsammans med Alexander Rozental, leg. psykolog, forskare och författare om prokrastinering – att ständigt skjuta upp eller förhala saker som behöver göras till en speciell tid till senare istället för att ta tag i det direkt, trots att vi vet att det kan få negativa konsekvenser.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Moment of truth, Gang Starr
Bogus Operandi, The Hives

Läs mer
PrataMeraPodden - Avsnitt 5

PrataMeraPodden - Avsnitt 5. I det här avsnittet får du hjälp med att göra ett modigt möte med dig själv och ställa dig frågan ”vart är jag på väg?”. Anna förklarar och guidar dig hur du kan fundera och arbeta med vad som är viktigt för dig för att du ska må bra samt ger dig nycklar att använda så att du kan reflektera kring hur din värderade riktning ser ut och hur den kan hjälpa dig på din väg framåt.

Här kan du lyssna på avsnittets önskemusik:
Slip slidin away , Paul Simon
Don’t stop me now, Queen

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram