Mer läsning

Om att sätta rimliga förväntningar på sommaren

Föreläsningen handlar bland annat om hur vi kan stressa ner inför semestern och sätta rimliga förväntningar på sommaren. Om vikten med återhämtning inför och under sommarledighet samt hur vi kan hantera utmaningarna som det kan innebära. Du får även med dig strategier för att må bättre och råd om vilken hjälp som finns att få för att arbeta med sin självmedkänsla eller hantera stress och utmattning.

Läs mer
Om ångest och ångestens funktion

Föreläsningen går igenom varför vi har ångest och vad den har för funktion. Vad som triggar ångest är olika för alla, det kan exempelvis handla om att befinna sig i olika situationer, prestationsångest, social ångest. Här får du råd på vägen hur du kan bemöta din ångest, skapa en ångesthierarki och råd framåt för att må bättre.

Läs mer
Om stress och utmattning

Föreläsningen går igenom hur kan vi tänka kring stress och återhämtning och hur gör man för att stanna upp och återhämta sig innan det tar tvärstopp. Om att ta varningsklockorna på allvar innan stressen gått för långt, att vila i tid samt några hjälpsamma strategier för att må bättre.

Läs mer
1 2 3 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram