Mer läsning

Om känslor och relationer

Föreläsningen tar upp hur vi kan förstå våra känslor utifrån våra relationer. Det handlar om våra känslors funktion samt hur våra känslomässiga reaktioner formas redan under uppväxten, om anknytningsmönster och hur det kan ha en inverkan på våra känslor i vårt vuxna liv och våra relationer. Du kommer även få med dig råd på vägen hur du kan ta hand om dina känslor för att må bättre psykisk på lång sikt.

Läs mer
Om ångest och ångestens funktion

Föreläsningen går igenom varför vi har ångest och vad den har för funktion. Vad som triggar ångest är olika för alla, det kan exempelvis handla om att befinna sig i olika situationer, prestationsångest, social ångest. Här får du råd på vägen hur du kan bemöta din ångest, skapa en ångesthierarki och råd framåt för att må bättre.

Läs mer
Om stress och utmattning

Föreläsningen går igenom hur kan vi tänka kring stress och återhämtning och hur gör man för att stanna upp och återhämta sig innan det tar tvärstopp. Om att ta varningsklockorna på allvar innan stressen gått för långt, att vila i tid samt några hjälpsamma strategier för att må bättre.

Läs mer
1 2 3 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram