Mer läsning

Om att sätta rimliga förväntningar på sommaren

Föreläsningen handlar bland annat om hur vi kan stressa ner inför semestern och sätta rimliga förväntningar på sommaren. Om vikten med återhämtning inför och under sommarledighet samt hur vi kan hantera utmaningarna som det kan innebära. Du får även med dig strategier för att må bättre och råd om vilken hjälp som finns att få för att arbeta med sin självmedkänsla eller hantera stress och utmattning.

Läs mer
Om känslor och relationer

Föreläsningen tar upp hur vi kan förstå våra känslor utifrån våra relationer. Det handlar om våra känslors funktion samt hur våra känslomässiga reaktioner formas redan under uppväxten, om anknytningsmönster och hur det kan ha en inverkan på våra känslor i vårt vuxna liv och våra relationer. Du kommer även få med dig råd på vägen hur du kan ta hand om dina känslor för att må bättre psykisk på lång sikt.

Läs mer
Om ångest och ångestens funktion

Föreläsningen går igenom varför vi har ångest och vad den har för funktion. Vad som triggar ångest är olika för alla, det kan exempelvis handla om att befinna sig i olika situationer, prestationsångest, social ångest. Här får du råd på vägen hur du kan bemöta din ångest, skapa en ångesthierarki och råd framåt för att må bättre.

Läs mer
1 2 3 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram