Mer läsning

Är det bara jag?

Varför drabbas vi av psykisk ohälsa, vad kan det bero på, hur påverkar våra tankar och beteenden vårt mående och vilken hjälp finns att få? Föreläsningen gästas även av Alexander Rozental, leg. psykolog, forskare och författare, som berättar om prokrastinering – att ständigt skjuta upp eller förhala saker som behöver göras till senare istället för att ta tag i det direkt, trots att vi vet att det kan få negativa konsekvenser och hur det kan påverka vårt psykiska mående.

Läs mer
Om ätstörningar och självmedkänsla

Tillsammans samtalar Anna K, Marie Louise och Anna E om vad ätstörningar egentligen är, hur man kan hantera exempelvis obehag och ångest med självmedkänsla samt vilken hjälp som finns att få, både som drabbad men även råd till dig som anhörig.

Läs mer
Känslor - vad vill de mig?

Föreläsningen går igenom våra grundkänslor, hur vi märker dem och vilken funktion de har. Vi pratar även om faktorer som spelat in till varför vi blivit dem vi är, hur vi kan förstå och förändra känslor samt skillnaden på att reagera och att agera på en känsla.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram