"Är det bara jag som mår dåligt?"
#

Välkommen till

”Är det bara jag som mår dåligt?”

Ett kostnadsfritt webbinarium om psykisk (o)hälsa

Torsdag den 7/10 kl. 19.00 är du välkommen till ett helt kostnadsfritt webbinarium om psykisk ohälsa, ledd av vår legitimerade psykolog Kristina Ahlman.

Kristina kommer att prata om:

  • varför vi drabbas av psykisk ohälsa
  • vad psykisk ohälsa kan bero på
  • hur våra tankar och beteenden kan påverka vårt mående
  • hur vi kan använda t.ex. acceptans, självmedkänsla och medveten närvaro som verktyg för att må bättre
  • vilken hjälp som finns att få

Du och de andra deltagarna ser inte varandra men du kan ställa frågor i vår livechatt som Kristina sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas av vår legitimerade psykolog Camilla Gunnarsson, som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår. Kom ihåg att värna om din integritet. Det namn du anger i samband med anmälan är även synligt när du skriver i chatten.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap kring psykisk ohälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Om du upplever några tekniska svårigheter så kan du kontakta oss på grupp@pratamera.nu så hjälper vi dig.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Kristina Ahlman

Kristina Ahlman
Leg. psykolog 

Mer läsning:
Aktuella gruppstarter:

Related Posts

Leave a comment