Lyssna på mindfulness

Lyssna på mindfulness. Bild föreställer en skogsdunge där solen skiner mellan trädstammarna
PrataMera
2023-05-25

Övningen tar cirka 12 minuter. Om du vill lära dig mer om mindfulness eller är i behov av samtal kan du även träffa våra legitemerade psykologer och psykoterapeuter online.

Lycka till med övningen!

 

Lyssna

Mindfulness, eller medveten närvaro, är ett utmärkt verktyg för att hantera flera olika psykiska besvär så som stress, nedstämdhet, ångest, smärta och sömnproblem. Det kommer ursprungligen från den österländska kulturen, och har i forskning visat sig vara så verksamt att det blivit en självklarhet inom vården. Det finns många olika övningar och varianter men vi erbjuder en av de mest använda – kroppskanning.

Mer läsning

Övervinn din ångest

Om du vill jobba med dina besvär på egen hand är det viktigt att du får förståelse för hur du kan utsätta dig (exponera dig) för din ångest på ett så bra och effektivt sätt som möjligt.

Läs mer
Ångestens funktion

Om du tänkt att jobba med dina besvär på egen hand bör du skapa en förståelse vad ångest är och hur det påverkar din kropp.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram