fbpx

DEPRESSION

Detta program är framtaget för att du på egen hand ska kunna arbeta med depression och nedstämdhet. Programmet bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT), metoder som har visat sig ge utomordentligt bra resultat för personer som lider av depression och nedstämdhet. I programmet arbetar du på ett liknande sätt som du skulle ha gjort i en traditionell KBT-terapi.

  • Professionell bedömning via chatt/video
  • 14 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 15 veckor
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobil
  • Olika varianter av behandlarstöd som tillval

PROGRAMMET

Programmet är upplagd som en kurs där du får bekanta dig med olika verktyg som har visat sig påverka depression och nedstämdhet på ett positivt sätt. I programmet ingår 14 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg ca 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 15 veckor.

  • Ledsenhet

FORMULÄR

Under programmets gång fyller du med jämna mellanrum i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

BEHANDLARSTÖD

Forskning har visat att terapi på nätet, i form av terapiprogram, är lika effektivt som ansikte-mot-ansikte behandling för specifika problem. För att få bästa möjliga resultat erbjuder vi terapiprogram med stöd av en psykolog. Det kan ske genom chatt- och videosamtal.

program

Om du är intresserad av att gå ett terapiprogram kan du boka en tid för bedömning här under.