PrataMera Läsarfrågor

Här kan du läsa våra psykologers svar på läsarfrågor samt fakta och råd kring psykisk (o)hälsa. Om du vill få mejl om nya artiklar och andra nyheter från oss, är du varmt välkommen att registrera dig för våra nyhetsbrev. Det är helt kostnadsfritt och du kan när som helst avregistrera dig om du inte längre vill få nyhetsbreven från oss.
Varför försvinner inte min panikångest?

Läsarfråga: "Jag har haft panikångest i ca 7 år och jag får det av en specifik sak jag gör exakt varje dag men ändå försvinner det ej trots att jag utsätter mig för det varje morgon."

Läs mer
Hur får jag hjälp att bota min återkommande depression?

Läsarfråga: "Hej! Hur kan jag bli av med min depression som jag får varje år sen 33 år tillbaka?"

Läs mer
Varför är jag deppig utan anledning?

Läsarfråga: ”Hej, jag har känt mej nedstämd under flera veckor nu, jag vet inte varför, jag är nog deprimerad för alla symtom på depression stämmer in på mej. Jag har ingen anledning att vara deprimerad men jag som alltid är glad i vanliga fall, mår dåligt nu och har tappat all min självkänsla jag är lätt irriterad och känner inte glädje över nånting, jag är trött och vaknar ofta när jag sover, depressionen kom under semestern och nu har jag jobbat en vecka och känner mej fortfarande likadan, snälla hjälp mej.”

Läs mer
1 2 3 16
Visa fler inlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram