fbpx

STRESSHANTERING

Programmet ”Stresshantering” är inriktat på att ge dig redskap för att minska stressen och öka din livskvalitet. Det bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och du på ett liknande sätt som du skulle ha gjort i en traditionell KBT-terapi. Programmet är helt kostnadsfritt i kombination med chatt eller digitala röstsamtal.

  • Professionell bedömning via chatt/video
  • 14 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 12 veckor
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobil

PROGRAMMET

Programmet är upplagd som en kurs där du får bekanta dig med olika verktyg för att hantera stress i din vardag och öka din livskvalitet. I programmet ingår 14 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg ca 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 12 veckor.

  • Stressnivå

FORMULÄR

Under programmets gång fyller du med jämna mellanrum i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

BEHANDLARSTÖD

Forskning har visat att terapi på nätet, i form av terapiprogram, är lika effektivt som ansikte-mot-ansikte behandling för specifika problem. För att få bästa möjliga resultat erbjuder vi terapiprogram med stöd av en psykolog. Programmet är helt kostnadsfritt i kombination med chatt eller digitala röstsamtal. Videosamtal kostar 100 kr per samtal, men är även det kostnadsfritt om du har frikort eller är under 20 år.

program

Om du är intresserad av att gå ett terapiprogram kan du boka en tid för bedömning eller kontakta oss om du har frågor.