fbpx

SÖMNPROBLEM

Sömnprogrammet är ett hjälpmedel för att hantera det man kallar insomni – svårigheter att somna, tidigt uppvaknande eller många uppvaknanden under natten. Programmet bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT), metoder som har visat sig ge utomordentligt bra resultat för personer som lider av den här typen av problem. I programmet arbetar du på ett liknande sätt som du skulle ha gjort i en traditionell KBT-terapi.

  • Professionell bedömning via chatt/video
  • 13 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 12 veckor
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobil

PROGRAMMET

Programmet är upplagd som en kurs där du får bekanta dig med olika verktyg som har visat sig påverka sömnen på ett positivt sätt. I programmet ingår 13 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg ca 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 12 veckor.

  • Vakna minuter per natt

FORMULÄR

Under programmets gång fyller du med jämna mellanrum i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

BEHANDLARSTÖD

Forskning har visat att terapi på nätet, i form av terapiprogram, är lika effektivt som ansikte-mot-ansikte behandling för specifika problem. För att få bästa möjliga resultat erbjuder vi terapiprogram med stöd av en psykolog. Det kan ske genom chatt- eller videosamtal.

program

Om du är intresserad av att gå ett terapiprogram kan du boka en tid för bedömning eller kontakta oss om du har frågor.