fbpx

KOST OCH MOTION

Programmet ”Kost och motion” är till för dig som vill gå ner i vikt eller rent allmänt vill göra det du kan för att hålla dig frisk och leva länge och för dig som vill känna dig starkare, gladare och mer nöjd med dig själv och livet. Vårt program bygger på de senaste metoderna inom kognitiv beteendeterapi (KBT). I programmet arbetar du på ett liknande sätt som du skulle ha gjort i en traditionell KBT-terapi.

  • Professionell bedömning via chatt/video
  • 12 olika verktyg baserade på KBT
  • Tillgång till programmet i 15 veckor
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobil

PROGRAMMET

Programmet innehåller en rad verktyg som handlar om olika områden som är viktiga pusselbitar för att vi ska må bra och leva goda liv. Även om grunden förstås är kost och motion, så omfattar det bland annat även metoder för att hantera tankar och känslor, sätta gränser, hantera stress och vila. I programmet ingår 12 olika verktyg. Du kan jobba med varje verktyg hur länge du vill men vi rekommenderar att du arbetar med ett verktyg ca 5 dagar. Du har tillgång till kursen i 15 veckor.

  • Vikt

FORMULÄR

Under programmets gång registrerar du regelbundet din vikt. Utöver det får du med jämna mellanrum fylla i formulär med frågor relaterade till ditt mående och fungerande. Resultatet från dina svar visas sedan i grafisk form. På så sätt kan du följa din utveckling under programmets gång.

BEHANDLARSTÖD

Forskning har visat att terapi på nätet, i form av terapiprogram, är lika effektivt som ansikte-mot-ansikte behandling för specifika problem. För att få bästa möjliga resultat erbjuder vi terapiprogram med stöd av en psykolog. Det kan ske genom chatt- eller videosamtal.

program

Om du är intresserad av att gå ett terapiprogram kan du boka en tid för bedömning eller kontakta oss om du har frågor.