Pratamera är en del av den offentliga hälso- och sjukvården. Det innebär att kan du få hjälp via videosamtal och terapiprogram till landstingstaxa och att högkostnadsskydd gäller. Du betalar 250 kr per besök (max 1150 kr) och om du har frikort eller är under 20 år är ditt besök kostnadsfritt.
Du måste vara minst 18 år för att använda våra tjänster

1. Boka tid

Börja med att boka ett chatt- eller videosamtal. Du får en bekräftelse på bokningen via mejl samt instruktioner hur du loggar in till ditt samtal.

2. Bedömning

VI går tillsammans igenom vad du besväras av och hur vi kan hjälpa till. Detta tar oftast några samtal.

3. Behandling

Behandlingen sker via videosamtal eller i kombination med med ett terapiprogram. Under terapins gång för vi ständigt dialog för att utvärdera att det vi gör blir rätt för dig.

4. Hur blev ditt besök?

Ett dygn efter ditt besök kommer ett mejl till dig där du har möjlighet att utvärdera samtalet. Vi är ytterst måna om att ditt samtal ska bli bra och vill självklart hjälpa dig om det är något som du upplever som mindre bra. Hör gärna av dig till oss i så fall.

FRÅGOR?

De vanligaste frågorna hittar du under ”vanliga frågor”. Om du ändå inte fått din fråga besvarad går det utmärkt att höra av sig till oss så hjälper vid dig.