fbpx
Pratamera är en del av den offentliga hälso- och sjukvården. Det innebär att kan du få hjälp via videosamtal och terapiprogram till landstingstaxa och att högkostnadsskydd gäller. Du betalar 250 kr per besök (max 1150 kr) och om du har frikort eller är under 20 år är ditt besök kostnadsfritt.

1. Boka tid

Börja med att boka den hjälp du önskar. Du får en bekräftelse på bokningen via mejl samt instruktioner hur du loggar in till ditt samtal.

Hos oss kan du få hjälpa på något av följande sätt:

CHATT
VIDEO
TERAPIPROGRAM (IKBT)

2. Bedömning

VI går tillsammans igenom vad du besväras av och hur vi kan hjälpa till. Detta tar oftast några samtal. Om du upplever att du inte riktigt klickar med psykologen går det självklart bra att byta.

3. Behandling

Efter bedömningen påbörjas en behandling, ibland i kombination med med ett terapiprogram. Under terapins gång för vi ständigt dialog för att utvärdera att det vi gör blir rätt för dig.

4. Hur blev ditt besök?

Ett dygn efter ditt besök kommer ett mejl till dig där du har möjlighet att utvärdera samtalet. Vi är ytterst måna om att ditt samtal ska bli bra och vill självklart hjälpa dig om det är något som du upplever som mindre bra. Hör gärna av dig till oss i så fall.

FRÅGOR?

De vanligaste frågorna hittar du under ”vanliga frågor”. Om du ändå inte fått din fråga besvarad går det utmärkt att höra av sig till oss så hjälper vid dig.