fbpx
Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården är vår hjälp oftast kostnadsfri. Chatt- och röstsamtal kostar 0 kr. Videosamtal kostar 100 kr (max 1150 kr). Högkostnadsskydd/frikort gäller och alla besök under 20 år är helt gratis.

1. Boka tid

Starta ditt besök online genom att logga in med ditt mobila bankID och boka en tid. Välj om du önskar chatt-, röst-, eller videosamtal (gäller även om du önskar gå ett terapiprogram). Efter bokningen aktiveras ett formulär, som är frivilligt att fylla i, men som hjälper psykologen göra rätt bedömning.

2. Bedömning

VI går tillsammans igenom vad du besväras av och hur vi kan hjälpa till. Detta tar oftast några samtal. Om du upplever att du inte riktigt klickar med psykologen går det självklart bra att byta.

3. Behandling

Efter bedömningen påbörjas en behandling, ibland i kombination med med ett terapiprogram. Under terapins gång för vi ständigt dialog för att utvärdera att det vi gör blir rätt för dig.

4. Hur blev ditt besök?

Vi är ytterst måna om att ditt samtal ska bli bra och vill självklart hjälpa dig om det är något som du upplever som mindre bra. Hör av dig till oss i så fall så hjälper vi dig.

FRÅGOR?

De vanligaste frågorna hittar du under ”vanliga frågor”. Om du ändå inte fått din fråga besvarad går det utmärkt att höra av sig till oss så hjälper vid dig.