Webbinar - Om att hantera oro i en osäker tid
#


”Om att hantera oro i en osäker tid”

Ett kostnadsfritt webbinarium om oro och ångest

Måndag den 11/4 kl. 18.00-19.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om oro och ångest. Att känna oro är helt normalt, den är till för att hjälpa oss. Men all oro är inte funktionell, den kan även få oss att fastna i orostankar och grubblande.

”Om att hantera oro i en osäker tid” leds av vår legitimerade psykolog Kristina Ahlman, som bl. a kommer att prata om:

  • Varför drabbas vi av oro?
  • Om oro, vanliga oros-teman, förvärrad oro
  • Positiva uppfattningar om oro
  • Strategier för att må bättre
  • Tre saker du kan göra redan idag
  • För dig som anhörig
  • Vilken hjälp finns att få?

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Kristina sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas av vår kurator Sara Hickey som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår. Kom ihåg att värna om din integritet. Det namn du anger i samband med anmälan är även synligt i chatten.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap kring relationer och psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand. Om du upplever några tekniska svårigheter så kan du kontakta oss på grupp@pratamera.nu så hjälper vi dig.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Kristina Ahlman

Kristina Ahlman
Leg. psykolog 

Mer läsning:
Aktuella gruppstarter:

Related Posts

Leave a comment