Webbinar - "Kan man bli fri från oro och ångest?”
#

Kan man bli fri från oro och ångest?
- Eller varar den för evigt?

Ett kostnadsfritt webbinarium om oro och ångest

Att känna oro och ångest är helt normalt, det är till för att hjälpa oss. Men all oro är inte funktionell, den kan även få oss att fastna i oros-tankar och grubblande. Och svår ångest kan begränsa och hindra oss från att leva det liv som vi egentligen vill leva.

Måndag den 13/3 kl. 11.00-12.00 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om oro och ångest. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Mattias Norlin som bland annat kommer att prata om:

  • Varför drabbas vi av oro & ångest
  • Vad är det för skillnad på oro & ångest
  • Vanliga oros/ångest-teman
  • Strategier för att må bättre
  • Vilken hjälp som finns att få?

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Mattias sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas även av vår legitimerade psykolog Karin Jarenfors som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Du är anonym i chatten men tänk ändå på din integritet när du delar med dig av tankar eller egna erfarenheter.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Porträttbild Mattias Norlin

Mattias Norlin
Leg. psykoterapeut 

Porträttbild på Karin Jarenfors

Karin Jarenfors
Leg. psykolog 

Vill du lära dig mer om psykisk (o)hälsa? När du registrerar dig för våra nyhetsbrev, får du kostnadsfritt några gånger i månaden tips om nya bloggtexter från våra psykologer, svar på läsarfrågor, andra relevanta nyheter och vilka gruppträffar och webbinarier du kan anmäla dig till den närmaste tiden m.m. Du kan när som helst avregistrera dig om du inte längre vill få nyhetsbreven.

Mer läsning:
Våra iKBT-program

Related Posts

Leave a comment