fbpx

Jobba hos oss

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog / legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. I arbetet ingår bl.a. att hantera klienter med ångest, depression och stress. Du får gärna ha erfarenhet från primärvård eller företagshälsovård. Du ska arbeta evidensbaserat och ha ett kundorienterat tänk och bemötande. Du behöver tala flytande svenska och ha god datorvana. Det är ett plus om du behärskar flera språk.

Vad vi söker

Vi söker dig som vill vara delaktig i att skapa framtidens vård där psykologisk behandling finns lättillgängligt för alla. Du är en person som vill arbeta som anställd (deltid eller heltid) eller som kan tänka dig att arbete vid behov, exempelvis utöver ditt ordinarie arbete. Arbetet innebär främst att kunna jobba med bedömningar, behandlingar och rådgivning på primärvårdsnivå via säkra videosamtal och terapiprogram. Arbetet innebär en stor flexibilitet och frihet och kräver förmågan att kunna jobba självständigt.

Det är inte möjligt att arbete som konsult hos oss på grund av de nya regler som träder i kraft i sommar.

Om Pratamera

Pratamera Sverige AB  erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och terapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.

Välkommen att höra av dig till oss med ditt intresse!