fbpx

Jobba hos oss

För tillfället tar vi inte emot några nya ansökningar.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog / legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. I arbetet ingår bl.a. att hantera klienter med ångest, depression och stress. Du får gärna ha erfarenhet från primärvård eller företagshälsovård. Du ska arbeta evidensbaserat och ha ett kundorienterat tänk och bemötande. Du behöver tala flytande svenska och ha god datorvana.

Vad vi söker

Vi söker dig som vill vara delaktig i att skapa framtidens vård där psykologisk behandling finns lättillgängligt för alla. Du är en person som vill starta eget eller som redan har bolag och/eller jobbar som konsult – och som är intresserad av att kunna arbete med onlineterapi. Arbetet innebär främst att kunna jobba med bedömningar, behandlingar och rådgivning på primärvårdsnivå via säkra videosamtal och terapiprogram. Arbetet innebär en stor flexibilitet och frihet och kräver förmågan att kunna jobba självständigt.

Utöver att arbeta online finns också möjligheten att bli en del av oss och bedriva verksamhet på plats där du bor. Du får då fördelen av att ta del av våra system, hemsida, varumärke, marknadsföring mm. Det går utmärkt att kombinera detta med terapi via Internet eller bara helt fristående. Oavsett vad är det någon som kan underlätta för dig som drömmer om att starta eget eller som vill vara del i något större.

Om Pratamera

Pratamera Sverige AB  erbjuder e-hälsovård och traditionell vård för psykisk ohälsa. Vi är ett företag som svarar under Socialstyrelsens föreskrifter, IVO:s tillsyn samt omfattas av flertalet lagar – däribland hälso- och sjukvårdslagen. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. Vi har psykologer och terapeuter med bred kompetens och lång erfarenhet från en rad olika verksamheter. Vår ambition är att erbjuda hjälp av högsta kvalitet med värme och ett stort engagemang.

Välkommen att höra av dig till oss med ditt intresse!

För tillfället tar vi inte emot några nya ansökningar.