Välkommen till PrataMera, Kaisa Hope

Välkommen till PrataMera, Kaisa Hope . Bild på Kaisa
PrataMera
2023-08-13

Vi blir fler som kan hjälpa och vi hälsar Kaisa Hope varmt välkommen till PrataMera. Kaisa är legitimerad psykolog med erfarenhet av att bedöma och behandla merparten av tillstånd inom psykisk ohälsa så som stress och utmattning, nedstämdhet och depression, kris och trauma och självkänsla. Hon har tidigare arbetat inom Företagshälsovården, som mödra- och barnhälsovårdspsykolog, med skola/barnomsorg samt inom primärvården. Kaisa utgår från kognitiv beteendeterapi (KBT), internetbaserad KBT (iKBT), prolonged exposure (PE), korttidspsykodynamisk terapi (korttids-PDT), acceptance and commitment therapy (ACT) och compassionfokuserad terapi (CFT).

Kaisa tar emot samtal på svenska och engelska.

Välkommen att boka in din tid.

 

Boka tid

PrataMera är en del av den offentliga hälso- och sjukvården i Sverige. Vårdkontakter med psykolog och läkare medför en patientavgift på 100kr. Vårdkontakter med psykoterapeut, kurator och annan behandlingspersonal är kostnadsfria. Frikort gäller. Fram till 1:a januari det år man fyller 20 och för äldre över 85 år är alla vårdkontakter kostnadsfria.

Mer läsning

Webbinar - Är det bara jag?

Är det bara jag? Tisdag den 10 oktober kl. 12-13 är du välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykolog Anna Kinnander och vår legitimerade psykolog Paul George Johansson. Med sig har de även gästen Alexander Rozental som är legitimerad psykolog, forskare och författare.

Läs mer
PrataMeraPodden - Ta min hand, nu blir det åka av

Nytt avsnitt PrataMeraPodden – Gäst Gisela Ståle, Brodera ut texten
”Allt är perfeckt”, ”Jag kan tyvärr inte medverka idag pga vill inte”, ”Men vem ska DÅ bry sig om allt?”
Många är vi som känner igen broderierna som dyker upp i våra sociala medier-flöden. Små korta texter som träffsäkert sätter ord på känslor som väcker en stor igenkänning hos dem som läser dem. Avsändaren? Instagram-kontot ”Brodera ut texten”.

Läs mer
Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program.

Läs mer
1 2 3 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram