Välkommen till PrataMera, Carina Berglund

Carina Berglund
PrataMera
2023-09-14

PrataMera fortsätter att växa och vi blir fler som kan hjälpa. Vi hälsar Carina Berglund varmt välkommen till oss. Carina är kurator och kommer att förstärka teamet som arbetar med PrataMeras online program. Hon har tidigare arbetat inom Primärvård, privat mottagning och Svenska kyrkan med bland annat utmattning, depression, GAD, självkänsla, trauma, sorg och basutredning NPF. Carina utgår från KBT (kognitiv beteendeterapi), iKBT (internetbaserad kognitiv beteendeterapi) och CFT (Compassion fokuserad terapi), ACT (Acceptance and commitment therapy), PE (Prolonged exposure), MI (Motiverande samtal) och mindfulness.

Välkommen att läsa mer om våra program.

 

Till program

 

Alla träffar sker online i grupp. Det är möjligt att interagera men du kan välja att vara anonym inför andra deltagare. Programmet är på primärvårdsnivå och leds av legitimerade behandlare. Ditt deltagande i programmet är kostnadsfritt.

Mer läsning

Webbinar - Hur blir jag vän med mina känslor?

Välkommen till vårt webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om känslor. Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Kristina Nygaard som bland annat kommer att prata om hur vi kan förstå och ta bättre hand om våra känslor samt hur kan vi ta reda på om våra känslor är en resurs eller ett hinder. Du kommer även få råd om strategier för att må bättre, hur du som anhörig kan stötta och vilken hjälp som finns att få.

Läs mer
PrataMeraPodden - Jag ska bara organisera skafferiet först

Många är vi som när vi egentligen behöver göra något som känns jobbigt, tungt eller rent av tråkigt, istället kommit på andra saker som behöver fixas innan vi kan ta tag i det där svåra. Helt plötsligt känns det otroligt angeläget att ta tag i den där tvätthögen, disken eller rent av sortera strumplådan. För hur kan vi fokusera på det som är så viktigt när det är oordning i strumplådan?

Läs mer
Välkommen till PrataMera, Anna Sonrei   

Vi blir fler som kan hjälpa och vi hälsar Anna Sonrei varmt välkommen till PrataMera. Anna är legitimerad psykoterapeut med erfarenhet av att bedöma och behandla merparten av tillstånd inom psykisk ohälsa så som stress, ångest och utmattning, trauma, anknytningsstörningar och emotionell instabilitet.

Läs mer
1 2 3 7

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Så fungerar behandlingen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram