Annas bästa boktips
#

Den 13:e maj byter vi till en ny plattform på pratamera.nu. Det gör vi för att det ska bli smidigare för dig som besökare att boka tider och hantera dina olika ärenden hos oss, men också för att våra psykologer och psykoterapeuter ska kunna hantera patientsamtal och journalföring på ett enklare och mer effektivt sätt.

Att byta datasystem kan såklart föra med sig både tekniskt strul och temporär förvirring medan vi vänjer oss vid det nya systemet, så vi hoppas att du som besökare eller patient på vår sajt kan ha överseende med det.

Här är de förändringar du kommer att märka av:

NYTT! Mina sidor

Fr.o.m. onsdagen den 13:e maj kommer “Mina sidor” finnas som val i menyn högst upp på sidan. När du klickar där och sedan loggar in med ditt BankId kommer du till din personliga sida där du kan boka tider, se dina bokningar, ansluta direkt till inbokade samtal, skicka meddelanden till oss och även fylla i formulär.

Bättre röst- och videosamtal

Med den nya plattformen kommer du märka att dina röst- och videosamtal blir enklare att ansluta till och mer stabila medan de pågår – både när du har ett individuellt samtal med din psykolog och när du deltar i någon av våra gruppträffar.

Inför ditt inbokade röst- eller videosamtal får du en länk via e-post och/eller sms och när du klickar på den ansluter du till samtalet med ditt BankId. Du väljer som vanligt om du vill ansluta från din telefon, surfplatta eller dator.

Enklare med E-frikort

Ditt frikort gäller som vanligt för dina behandlingar hos oss, men nu blir det lite enklare eftersom vårt nya system kan använda sig av e-Frikort. Det betyder att vi automatiskt ser när du uppnått gränsen (1250 kr) som ger dig helt kostnadsfria besök, även via videosamtal, och kan reglera det utan att du behöver göra något.

E-faktura istället för kort

Eftersom de flesta hjälpinsatser du kan få hos oss är kostnadsfria så kommer vi ta bort betalning med kort i samband med att du bokar en samtalstid. Istället får du fr. o. m. nu en e-faktura till din registrerade e-postadress i efterhand.

Related Posts

Leave a comment