Webbinar - "Då var det jul igen-...”
#

Missade du tillfället att vara med på webbinariet?
-> Ingen fara, klicka här för att ta del av föreläsningen i efterhand

”Då var det jul igen…”

Ett kostnadsfritt webbinarium om hantering av stress och relationer

Juletid är julefrid… Eller? För många innebär julen en tid för gemenskap, glädje och kanske lite extra ledigt med tid för återhämtning, tid med vänner och familj eller kanske en resa. För andra kan samma period innebära en stress, oro, vara en källa till irritation och gräl eller kanske väntar för en del en jul tillsammans med ofrivillig ensamhet.

Tisdag den 6/12 kl. 12.00-13.00 är du välkommen till vårt lunch-webbinarium om psykisk ohälsa – som denna gång handlar om relationer och hur man kan kommunicera på ett hjälpsamt sätt i sin relation och hur vi kan skifta fokus från vad man vill ha till vad man kan ge/göra för någon annan.

Föreläsningen leds av vår legitimerade psykoterapeut Mattias Norlin som bland annat kommer att prata om:

  • Hur man kan kommunicera på ett hjälpsamt sätt i sin relation
  • Hur man kan hantera och lösa konflikter på ett respektfullt sätt
  • Hur du och din partner kan förstå era egna och varandras känslor
  • Hur kan man hantera ensamhet
  • Alkohol ur barnets perspektiv
  • Vilken hjälp som finns att få om ni som partners behöver hjälp med er relation

Under webbinariet kan du ställa frågor i vår livechatt som Mattias sedan svarar på i slutet av föreläsningen. Chatten bemannas även av vår legitimerade psykolog Louise Rådqvist som också svarar på deltagares frågor medan webbinariet pågår.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mail. Två dagar innan samt samma dag som webbinariet går av stapeln får du påminnelsemail som innehåller den länk du använder för att ansluta till webbinariet via din smartphone, surfplatta eller dator. Tänk på din integritet. Det namn som du väljer när du anmäler dig, är även det namn som syns i chatten när du ställer frågor eller vill dela med dig av erfarenheter.

Webbinariet är kostnadsfritt, öppet för alla och har som syfte att förmedla kunskap och förståelse kring psykisk (o)hälsa. Om du vill delta men inte kan närvara just den tiden, anmäl dig gärna ändå så kan du ta del av webbinariet i efterhand.

Föreläsningens längd är 1 timme inkl. frågestund.

Välkommen med din anmälan!

Porträttbild Mattias Norlin

Mattias Norlin
Leg. psykoterapeut 

Louise Rådqvist

Louise Rådqvist
Leg. psykolog 

Vill du lära dig mer om psykisk (o)hälsa? När du registrerar dig för våra nyhetsbrev, får du kostnadsfritt några gånger i månaden tips om nya bloggtexter från våra psykologer, svar på läsarfrågor, andra relevanta nyheter och vilka gruppträffar och webbinarier du kan anmäla dig till den närmaste tiden m.m. Du kan när som helst avregistrera dig om du inte längre vill få nyhetsbreven.

Mer läsning:
Aktuella programstarter:

Related Posts

Leave a comment